Professionel belægning til dit behov

Hos K. Lyshøj klarer vi alt inden for belægningsarbejde, hvad enten det er en ny terrasse, ny indkørsel, nye parkeringspladser eller måske en havesti. Vi håndterer både store og små opgaver hvad enten du er privat person eller virksomhed og vi har mange års erfaring med belægning her i Østjylland.

Belægningssten efter dit ønske

Når det kommer til belægning kan det udføres på mange forskellige måder. Skal det være flisebelægning eller stenbelægning, skal disse være store eller små, natursten eller betonsten og hvad skal farven på stenene være? Der er rigtig mange muligheder og hvis du ikke selv er helt klar over hvad det skal være så hjælper vi dig igennem mulighederne så du får det bedst mulige resultat. Vi bruger selvfølgelig kun den bedste kvalitet af belægningssten, og vi går ikke før du er helt tilfreds med resultatet. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nedenfor kan du se et udpluk af belægningsarbejde vi har lavet. Har du spørgsmål omkring dit belægningsprojekt så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon eller send os en mail med din forespørgsel og så vender vi tilbage hurtigst muligt.